505-091-871
magda@podjadamnazdrowie.pl
Facebook
Instagram
Podjadam na zdrowie
  • Strona główna
  • O mnie
    • Rekomendacje
  • Warsztaty
  • Blog
    • Porada tygodnia
    • Plan diety
    • Co, na co, od natury
    • Motywacja
    • Testy produktów
    • Czym zastąpić?
  • Przepisy
  • Kontakt

Przepisy

Home Przepis Jaglany deser z czekoladą z karobu i bananów w asyście jogurtu i płatków owsianych

Jaglany deser z czekoladą z karobu i bananów w asyście jogurtu i płatków owsianych

Śniadanie

Jaglany deser z czekoladą z karobu i bananów w asyście jogurtu i płatków owsianych

Wartość odżywcza:

Kaloryczność: 435 kcal
Węglowodany:  81.5 g
Białko: 11.9 g
Tłuszcz: 7,3 g
Błonnik 5,8 g

Ilość porcji:
1
Czas przygotowania:
Składniki:

45 g kasza jaglana sucha
20 g płatki owsiane górskie
100 g banan
50 g jogurt grecki
30 g jogurt naturalny
5 g karob
10 g miód lub syrop z agawy

Przygotowanie:

ugotuj kaszę jaglaną
płatki owsiane zalej gorącą wodą i odczekać 10 minut, aż zmiękną, odcedź
połowę z banana wraz z karobem i miodem zblenduj, a następnie podgrzej, tak aby uzyskać jednolitą masę, jeśli będzie za gęste, można dodać odrobinę wody
drugą część banana pokrój w kostkę.
Układaj warstwy: kasza jaglana, płatki owsiane, banan, jogurt, czekolada i znowu kasza jaglana..

Tagi:

banan, jogurt grecki, jogurt naturalny, karob, kasza jaglana, miód, płatki owsiane górskie

Udostępnij:

Podobne przepisy

Deser z kaszy jaglanej z musem z jagód

12 sierpnia 2016Magdalena Piotrowska

Quinoa na słodko

27 maja 2016Magdalena Piotrowska

Ryż kokosowy z mango

19 maja 2016Magdalena Piotrowska

Komentarze: 2. Dodaj nowy

Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Najnowsze przepisy

Pudding jaglany z dynią Śniadanie / Szybkie i proste
Sałatka z quinoa, grillowanymi warzywami i granatem Obiad / Sałatka
Sałatka z burakami i śledziem Obiad / Sałatka
Hiszpański gulasz warzywny Obiad / Sos

Najnowsze wpisy

  • Jak PIĆ, żeby nie PRZYTYĆ…

    17 lipca 2016

    Porada tygodnia
  • Warsztaty kulinarne z firmą Miele

    11 lipca 2016

    Archiwum warsztatow
  • Curry

    10 lipca 2016

    Co, na co, od natury

Tagi

ananas banan buraki cebula ciecierzyca cukinia czosnek daktyle dynia imbir jabłko jagody jajka jogurt grecki jogurt naturalny kalafior karob kasza jaglana makaron mango marchew migdały miód mleczko kokosowe olej kokosowy oliwa z oliwek owsianka papryka passata pomidorowa pistacje pomidorki koktajlowe por płatki owsiane górskie Quinoa rodzynki rukola sałata seler naciowy sos szpinak słonecznik tahini truskawki wiórki kokosowe woda kokosowa

Kategorie bloga

  • Porada tygodnia (5)
  • Czym zastąpić? (5)
  • Co, na co, od natury (5)
  • Plan diety (2)

Przepisy

  • Śniadanie (47)
  • Obiad (37)
  • Kolacja (25)
  • Deser (18)
  • Przekąska (17)
  • Sałatka (16)
  • Dodatki do dań (12)
  • Szybkie i proste (8)
  • Koktajl (7)
  • Zupa (5)
  • Sos (5)
  • Pasta (4)
  • Przystawka (4)
  • Lody (2)
  • Musy (1)

Archiwum

  • lipiec 2016
  • czerwiec 2016
  • maj 2016
  • kwiecień 2016
Pudding jaglano-bananowy z syropem daktylowym – mega prosty, mega szybki
Pudding jaglano-bananowy z syropem daktylowym – mega prosty, mega szybki
Czarny ryż z musem z mango na gorąco
Czarny ryż z musem z mango na gorąco

O mnie

Założyłam ten blog by dzielić się z Wami moją pasją, do zdrowego stylu życia. Kiedyś byłam osobą, która żywiła się fast food-ami na zmianę z papierosami. Pewnego dnia przewartościowałam swój świat i dzisiaj efektem tego jest właśnie ten blog. Chcę zaszczepić w Was wolę walki, motywację i energię do czerpania z życia garściami, których kiedyś sama bardzo potrzebowałam.

Social media

Facebook
Instagram

Najnowsze przepisy

Pudding jaglany z dynią Śniadanie / Szybkie i proste
Sałatka z quinoa, grillowanymi warzywami i granatem Obiad / Sałatka
Sałatka z burakami i śledziem Obiad / Sałatka

Znajdz na stronie

Magdalena Piotrowska

magda@podjadamnazdrowie.pl

+48 505-091-871

Copyright © 2016 gogler.pl
UWAGA! Ta strona używa plików cookies. Akceptuję Czytaj więcej
Polityka plików cookies

Necessary Always Enabled

Non-necessary