505-091-871
magda@podjadamnazdrowie.pl
Facebook
Instagram
Podjadam na zdrowie
  • Strona główna
  • O mnie
    • Rekomendacje
  • Warsztaty
  • Blog
    • Porada tygodnia
    • Plan diety
    • Co, na co, od natury
    • Motywacja
    • Testy produktów
    • Czym zastąpić?
  • Przepisy
  • Kontakt

Przepisy

Home Przepis Deser z kaszy jaglanej i gorącej czekolady z karobu

Deser z kaszy jaglanej i gorącej czekolady z karobu

Śniadanie

Deser z kaszy jaglanej i gorącej czekolady z karobu

Wartość odżywcza:

(1 porcja)
Kaloryczność: 492 kcal
Węglowodany: 71 g
Białko: 12 g
Tłuszcz: 20 g
Błonnik: 12 g

Ilość porcji:
1
Czas przygotowania:
20 miunt
Składniki:
  • 60 g kasza jaglana
  • 15 g karob
  • 35 ml mleczko kokosowe
  • 14 g migdały
  • 8 g wiórki kokosowe
  • 6 syrop klonowy
  • 10 g rodzynki
  • 30 g jagody
Przygotowanie:
  • kaszę jaglaną ugotuj i odstaw do lekkiego ostygnięcia
  • mleczko kokosowe, rodzynki zmiksuj z karobem na gładką masę
  • całość układaj warstwami, posypując wiórkami, jagodami i polewając syropem klonowym
  • udekoruj migdałami i jagodami

Tagi:

jagody, karob, kasza jaglana, mleczko kokosowe, wiórki kokosowe

Udostępnij:

Podobne przepisy

Serek kokosowy z bananami

2 lipca 2016Magdalena Piotrowska

Kasza jaglana z musem z mango

15 maja 2016Magdalena Piotrowska

Kasza jaglana z bakaliami i ananasem

15 maja 2016Magdalena Piotrowska

Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Najnowsze przepisy

Pudding jaglany z dynią Śniadanie / Szybkie i proste
Sałatka z quinoa, grillowanymi warzywami i granatem Obiad / Sałatka
Sałatka z burakami i śledziem Obiad / Sałatka
Hiszpański gulasz warzywny Obiad / Sos

Najnowsze wpisy

  • Jak PIĆ, żeby nie PRZYTYĆ…

    17 lipca 2016

    Porada tygodnia
  • Warsztaty kulinarne z firmą Miele

    11 lipca 2016

    Archiwum warsztatow
  • Curry

    10 lipca 2016

    Co, na co, od natury

Tagi

ananas banan buraki cebula ciecierzyca cukinia czosnek daktyle dynia imbir jabłko jagody jajka jogurt grecki jogurt naturalny kalafior karob kasza jaglana makaron mango marchew migdały miód mleczko kokosowe olej kokosowy oliwa z oliwek owsianka papryka passata pomidorowa pistacje pomidorki koktajlowe por płatki owsiane górskie Quinoa rodzynki rukola sałata seler naciowy sos szpinak słonecznik tahini truskawki wiórki kokosowe woda kokosowa

Kategorie bloga

  • Porada tygodnia (5)
  • Czym zastąpić? (5)
  • Co, na co, od natury (5)
  • Plan diety (2)

Przepisy

  • Śniadanie (47)
  • Obiad (37)
  • Kolacja (25)
  • Deser (18)
  • Przekąska (17)
  • Sałatka (16)
  • Dodatki do dań (12)
  • Szybkie i proste (8)
  • Koktajl (7)
  • Zupa (5)
  • Sos (5)
  • Pasta (4)
  • Przystawka (4)
  • Lody (2)
  • Musy (1)

Archiwum

  • Lipiec 2016
  • Czerwiec 2016
  • Maj 2016
  • Kwiecień 2016
Deser z kaszy jaglanej z musem z jagód
Deser z kaszy jaglanej z musem z jagód
Jaglanka-owsianka z figami i musem z mango
Jaglanka-owsianka z figami i musem z mango

O mnie

Założyłam ten blog by dzielić się z Wami moją pasją, do zdrowego stylu życia. Kiedyś byłam osobą, która żywiła się fast food-ami na zmianę z papierosami. Pewnego dnia przewartościowałam swój świat i dzisiaj efektem tego jest właśnie ten blog. Chcę zaszczepić w Was wolę walki, motywację i energię do czerpania z życia garściami, których kiedyś sama bardzo potrzebowałam.

Social media

Facebook
Instagram

Najnowsze przepisy

Pudding jaglany z dynią Śniadanie / Szybkie i proste
Sałatka z quinoa, grillowanymi warzywami i granatem Obiad / Sałatka
Sałatka z burakami i śledziem Obiad / Sałatka

Znajdz na stronie

Magdalena Piotrowska

magda@podjadamnazdrowie.pl

+48 505-091-871

Copyright © 2016 gogler.pl
UWAGA! Ta strona używa plików cookies. Akceptuję Czytaj więcej